Themafeest

Samenwerken

Festival

Vanaf 100 Personen

Congrestival

Het congrestival is een van onze leukste bedrijfsevenementen. Omgeef je in een informele setting in de Tuinen van West, hier organiseren we jaarlijks evenementen, activiteitenbedrijfsfeesten en teamuitjes voor maar liefst 50.000 man per jaar. Laat je inspireren en activeren door ons terrein en organiseer nu je eigen congres festival bij UP Events. Ons terrein is voorzien van alle gemakken. Hierdoor zal jouw congrestival een gegarandeerd succes worden. Er is keuze genoeg, met onder andere foodkraampjes, eigen loodsen en tenten, actieve en creatieve activiteiten en workshops, drankarrangementen en nog veel meer.
Inspireer elkaar op deze inspirerende locatie en ontmoet elkaar tijdens out of the box workshops en entertainment naar keuze.

Wil je hier meer over weten, vul dan hieronder het contactformulier in!

Kom langs op afspraak op het terrein van UP Events en proef de unieke festivalsfeer die er heerst.

Waarom een congrestival bij UP Events

Festivals zijn de trend van nu!  Bedrijfsfestivals zijn een verfrissend idee waarbij je bedrijfsuitje wordt aangekleed als festival. Samen ervaringen delen wordt alsmaar belangrijker en standaard bedrijfsfeestjes zijn passé. In volledig aan te passen blokkenschema’s kun je ongedwongen verbinden en ontmoeten.

Sfeer, lekker eten, goede muziek, leuke activiteiten en een winters festival terrein is wat wij kunnen bieden om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Samen met je collega’s, familie en relaties leer je elkaar kennen op een relaxte wijze, met natuurlijk onze ‘twist of the unexpected’.

Wij hebben 3 zorgvuldig geselecteerde festivalpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn uit te breiden met onze zogeheten add-ons, zo kan jij je eigen twist geven aan jullie bedrijfsevenement. Zo kun je zelf de nadruk leggen op bijvoorbeeld meer muziek, meer eten of juist het vastleggen van deze inspirerende dag. Samen stellen wij jouw perfecte dag samen, heb je bijzondere wensen? Geen probleem, deze vervullen wij en ontzorgen je zo veel mogelijk tijdens het organiseren van deze topdag!

Voorbeeld programma

 • 09:00 – 09:30   Inloop en registratie
 • 09:30 – 10:30   Welkom en introductie door presentator
 • 10:30 –  12:00   Break out sessies – 3 zalen
 • 12:00 – 13:00    Lunch / activatie
 • 13:00 – 15:30    Break out sessies – 3 zalen
 • 16:00 – 17:00    Start van de borrel
 • 17:00 – 19:00    Foodcourt
 • 16:00 – 19:00   DJ / sfeermuziek  / Akoestische act / Activatie

Dit congrestival programma is inclusief:

 • Festivallocatie met o.a. Beachclup, romneyloodsen, tenten en professioneel AV
  Plenaire invulling: Workshops en sprekersgericht op thema (in overleg, niet inbegrepen)
 • Aangekleed terrein met festival-vibe met lichtslingers, bewegwijzering, lampioenen, planten en meer!
 • Foodcourt: Lekker festivalfood
 • Activiteiten en activaties waarbij het thema van de dag centraal staat
  – Bijv. Djembé/Percussie, zandsculpturen, lasertag, beachvolley, custom made games, escapespellen en meer..
 • Borrelplanken
 • Drankarrangement
 • Je eigen eventmanager en professionele spelbegeleiding
 • Programma van 6 uur
 • Een professionele eventlocatie met gratis parkeergelegenheid

Prijs op onze locatie

Tijdsduur: 8 uur
100 t/m 249 personen €174,95 p.p.
250 t/m 5000 personen: €149,95 p.p.

Wat is er nog meer mogelijk

Het is ook mogelijk een activiteit zoals de Graffiti workshop, Robinson Crusoe of een Escape Challenge Morte Frio toe te voegen aan bedrijfsfestival. En wat dacht je van een heerlijke BBQ of Tapas buffet. Hieronder zie je een overzicht van alle mogelijke add-ons om jouw bedrijfsfestival zodat jij jouw festival compleet in eigen stijl kan aankleden.

Alles is mogelijk bij het congrestival

Wij kunnen het bedrijfsfestival in Amsterdam concept geheel voor je op maat maken. Samen maken wij jouw programma compleet door mee te denken met jullie wensen en behoeftes. Of het nu voor een kerstfeest, bedrijfsthemafeest of de nieuwjaarsborrel is. Wil je liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is? Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier. Wij komen graag in contact om de perfecte dag voor jullie te realiseren.

Bedrijfsfestival Amsterdam op maat