OMG

Buiten

Festival

Vanaf 100 Personen

Zomerfestival 

Het Zomerfestival is een van onze leukste bedrijfsevenementen. Op ons eigen evenemententerrein aan de rand van Amsterdam-West, in de Tuinen van West, organiseren we jaarlijks evenementen, activiteitenbedrijfsfeesten en teamuitjes voor wel 50.000 man per jaar. Organiseer nu je eigen bedrijfsfeest op het terrein van UP Events en laat je inspireren en activeren door ons speelse terrein, welke voorzien is van alle gemakken. Jouw zomerfestival zal een enorm succes worden. De keuze is reuze, met onder andere foodtrucks, eigen loodsen en tenten, actieve en creatieve activiteiten en workshops, drankarrangementen en nog veel meer. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden, vul dan hieronder het contactformulier in!

Proef de unieke zomerse festivalsfeer die er heerst op het terrein van UP Events en kom langs op afspraak om jouw festival vorm te geven.

Waarom een Zomerfestival bij UP Events

Festivals zijn helemaal hot!  Bedrijfsfestivals zijn dit de laatste jaren ook, want beleven is meemaken. Samen ervaringen delen wordt alsmaar belangrijker en standaard bedrijfsfeestjes zijn passé. Sfeer, lekker eten, goede muziek, leuke activiteiten en een zomers festival terrein is wat wij kunnen bieden om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Samen met je collega’s, familie en relaties leer je elkaar kennen op een relaxte wijze, met natuurlijk onze ‘twist of the unexpected’.

Wij hebben 3 zorgvuldig geselecteerde festivalpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn uit te breiden met onze zogehete add-ons, zo kan jij je eigen twist geven aan jullie bedrijfsevenement. Zo kun je zelf de nadruk leggen op bijvoorbeeld meer muziek, meer eten of juist het vastleggen van deze inspirerende dag. Samen stellen wij jouw perfecte dag samen, heb je bijzondere wensen? Geen probleem, deze vervullen wij en ontzorgen je zo veel mogelijk tijdens het organiseren van deze topdag!

 

Dit zomerfestival is inclusief:

 • Te gekke festivallocatie
 • Enthousiast en gemotiveerd UP personeel
 • Een geweldig programma
  • Boordevol activaties
  • Geheel naar jouw wensen ingericht
  • Tientallen opties qua add-ons
 • Zomerse festival decoratie
 • Onbeperkt pils, wijn, frisdrank, koffie, thee
 • Diverse hapjes
 • Relaxte zomerse sfeer

Bedrijfsfestival Sum UP

Locatie: Tom Schreursweg 8, 1067 MC Amsterdam
Duur: 4 uur
Vanaf 100 personen: € 115,95 pp excl. btw

 

Themafestival

De festivals bij UP Events zijn erg geschikt om jullie bedrijf in het zonnetje te zetten. Door de goede ligging ten opzichte van het OV en de snelweg is UP Events perfect te bereiken. Daarnaast kan je bij ons voor de deur gratis parkeren! In de zomer en in de winter zal het terrein helemaal in sfeer worden gebracht. In de winter hebben wij een Winter Wonderland Thema en in de zomer heerst er een relaxte beachclub sfeer. Kom je snel langs om ons terrein te bezoeken?

Wat is er nog meer mogelijk

Het is ook mogelijk een activiteit zoals de Graffiti workshop, Robinson Crusoe of een Escape Challenge Morte Frio toe te voegen aan bedrijfsfestival. En wat dacht je van een heerlijke BBQ of Tapas buffet. Hieronder zie je een overzicht van alle mogelijke add-ons om jouw bedrijfsfestival zodat jij jouw festival compleet in eigen stijl kan aankleden.

Alles is mogelijk 

Wij kunnen het bedrijfsfestival in Amsterdam concept geheel voor je op maat maken. Samen maken wij jouw programma compleet door mee te denken met jullie wensen en behoeftes. Of het nu voor een kerstfeest, bedrijfsthemafeest of de nieuwjaarsborrel is. Wil je liever een korter programma of juist een programma dat nog uitgebreider is? Neem gerust contact met ons op per telefoon 020-4635850 of via het contactformulier. Wij komen graag in contact om de perfecte dag voor jullie te realiseren.

Bedrijfsfestival Amsterdam op maat