Festival Food

Op jouw festival zal er aan iedereen gedacht worden hier bij UP Events. Er zullen verschillende eetkraampjes komen over het hele terrein heen. Kraampjes waar rekening word gehouden met allergieën en vegetariërs, kortom het maakt niet uit waar je van houd er zal een eet stalletje zijn met eten waar jij van houd. Deze food stalletjes zal de festivalsfeer creëren die iedereen herkent, want zeg nou zelf wat is een festival zonder lekker eten? Hieronder zal een beschrijving worden gegeven van de verschillende eetkraampjes.

Foodkraam Beef

  • Gegrilde beefburger van 150 gram 100% Iers rundvlees op een briochebol met ijsbergsla, tomaat, komkommer, pickles, kaas en huisgemaakte BBQsaus
  • Picanha steak van het staartstuk, puur bereid met zwarte peper en zeezout

Foodkraam Chicken

  • Slow cooked Pulled Chicken op een tortillawrap met Oosterse groenten en een Indonesische ketjap marinade
  • Spies van zachte kippendijen met Cajun marinad

Foodkraam Pork

  • In 16 uur gegaarde Pulled Pork op een briochebol met American coleslaw en huisgemaakte BBQsaus
  • Deutsche Bratwurst op een broodje met currysaus en kerrie

Foodkraam Fish

  • Warm gerookte zalm met een frisse marinade van citroen en rozemarijn
  • Spies van Victoriabaars met een kruidige Indian Curry marinade

Foodkraam Veggie

  • Portobello burger op een briochebol met ijsbergsla, tomaat, komkommer, pickles, kaas en huisgemaakte BBQsaus
  • Gegrilde watermeloen steak met citroen, honing en balsamicostroop
  • Pulled Jackfruit op een tortillawrap met American coleslaw en huisgemaakte BBQsaus

Foodkraam Fingerfood

  • Vers bereide wraps, gevuld met verschillende soorten vlees, vis en groenten
  • Blini proeverij met gerookte zalm, carpaccio en brie/honing
  • Cheese platter met drie Hollandse kazen, amandelbrood, vijgenchutney en witte druiven
  • Puntzakje frites met een klodder mayonaise

Foodkraam Fitlife

  • Salad bar met een ruime keuze aan slasoorten, rauwkostsalades , toppings en dressings
  • Indonesische Soto met rijstnoodles, kruidige groentebouillon en verse groenten
  • Romige flespompoensoep met crème fraîche

Foodkraam Dessert

  • Op een grote ronde plaat van -30 graden Celsius wordt een vloeibare ijsmix gegoten. De gasten kiezen zelf hun favoriete smaak en toppings! Met 2 spatels in de hand wordt de mix LIVE bereid tot een eetbare kunst. Nadat het ijs goed is bevroren op de plaat wordt het letterlijk in mooie banen geleid, opgerold en sierlijk gepresenteerd!

Barista kraam

  • Espressi Mobiele Espressobar met professionele Barista’s die in mum van tijd de heerlijkste koffie variaties bereiden